★★★★★
9.1 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

APEKSHA opzeggen

Zeg hier direct APEKSHA op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

APEKSHA opzeggen werkt als volgt

APEKSHA opzeggen

Wil je APEKSHA opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van APEKSHA per wanneer jouw periodieke donatie en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat APEKSHA je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van APEKSHA? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag APEKSHA je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van APEKSHA? Als je opzegt via opzeggen.nl, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.nl. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Telefoonnummer APEKSHA

We hebben nog geen telefoonnummer van APEKSHA in ons bestand.

Adres APEKSHA

APEKSHA
Haanplein 16
2566 VG Den Haag