★★★★★
9.1 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Kuren met Reuma opzeggen

Zeg hier direct Kuren met Reuma op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Kuren met Reuma opzeggen werkt als volgt

Kuren met Reuma opzeggen

Wil je Kuren met Reuma opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Kuren met Reuma per wanneer je abonnement wordt stopgezet.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Kuren met Reuma je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Kuren met Reuma? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Kuren met Reuma je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Verzendservice

Wil je direct je opzegging online regelen? Maak dan gebruik van onze verzendservice. Wij versturen je opzegging naar Kuren met Reuma en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging met daarbij een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan niet!

Over Kuren met Reuma

De KMR (Kuren met Reuma) wil de kwaliteit van het leven van reumapatiënten verbeteren of verlichten. Dat kan bijvoorbeeld door pijnbestrijding in de vorm van “kuren” in een speciaal daarvoor ingericht kuuroord.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Telefoonnummer Kuren met Reuma

Je kunt Kuren met Reuma bereiken via het telefoonnummer 0597 613 388.

Adres Kuren met Reuma

Kuren met Reuma
Albert Reijndersstraat B 234
9663 PN Nieuwe Pekela