★★★★★
9.2 op basis van 5183 beoordelingen Kiyoh

Verzekering opzeggen

Wat kan je allemaal opzeggen?

16.576 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 3.234.434 opzeggingen in totaal

back

Verzekering opzeggen

Wil je een verzekering opzeggen? Gebruik de zoekfunctie of kies uit de lijst de verzekeraar waar je wilt opzeggen. Je komt direct bij de juiste opzegbrief. Vul de gevraagde gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de verzekeraar per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Verzendservice

Geen postzegel in huis? Of geen zin om de brief te versturen? Dan kun je gebruik maken van onze verzendservice. Vul de gevraagde gegevens in, plaats online je handtekening en wij versturen de opzegbrief voor je. Uiteraard ontvang je van ons een kopie van de opzegbrief en een verzendbevestiging.

Aangetekende verzending

Wil je een bewijs van ontvangst door de verzekeraar? Stuur je opzegbrief dan met aangetekende post. Dat kan voor veel verzekeraars via opzeggen.nl. Jij regelt het lekker makkelijk online. Wij verzenden jouw opzegbrief met PostNL aangetekend. Iedere maandag worden de aangetekende stukken verzonden. Na verzending ontvang je een e-mail met de link om de zending te volgen.


Staat de organisatie er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


Meest opgezegde verzekeraars

Je bent namelijk niet de enige

Net opgezegde verzekeraars

Meest opgezegd in deze categorie

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5183 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig