★★★★★
9.1 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

BudgetUitvaartPolis opzeggen

Zeg hier direct BudgetUitvaartPolis op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

BudgetUitvaartPolis opzeggen werkt als volgt

BudgetUitvaartPolis opzeggen

Wil je een uitvaartverzekering van BudgetUitvaartPolis opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van BudgetUitvaartPolis per wanneer jouw uitvaartverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis of wil je de opzegging direct online regelen? Gebruik dan onze makkelijke verzendservice. Wij verzenden je opzegbrief naar BudgetUitvaartPolis en je ontvangt van ons een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief per e-mail. Makkelijker kan niet.

Over BudgetUitvaartPolis

Budgetuitvaartpolis is een handelsnaam van Algemeen Belang Verzekeringen N.V. In de Algemene Voorwaarden van BudgetUitvaartPolis staat vermeld: De verzekeringnemer heeft het recht de verzekering binnen 28 dagen na afgifte van de eerste polis kosteloos per ingangsdatum op te zeggen. De opzegging dient schriftelijk aan de Maatschappij te geschieden. Bij opzegging zullen de betaalde premies worden terugbetaald. Naast deze beperkte opzeginformatie kan de verzekering op verzoek premievrij gemaakt worden (er hoeft geen premie meer betaald te worden).

Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

Telefoonnummer BudgetUitvaartPolis

We hebben nog geen telefoonnummer van BudgetUitvaartPolis in ons bestand.

Adres BudgetUitvaartPolis

BudgetUitvaartPolis
Postbus 70203
9704 AE Groningen